Nina har ved flere anledninger tatt flotte bilder på våre ballettforestillinger. Hun har en egen evne til å fange øyeblikk og stemninger selv når danserne er i bevegelse og ofte i stor fart på scenen. Nina klarer på en fantastisk måte å fotografere på våre forestillinger uten at publikum og danserne merker at hun er der.
— Hilde og Silja Rogne, Rogne Musikk-& Ballettsenter

Nina stilte opp på svært kort varsel for å ta bilder under konserten vår. Hun satte seg kjapt inn i hva vi ønsket oss og tok veldig fine bilder! Superfornøyd! :)
— Hit for Hit LIVE / Fridtjof Stensæth Josefsen

Rask, effektiv og fikk tatt riktige bilder for vår Grønt Punkt kampanje. Flink til å samarbeide med resten av filmproduksjonsteamet slik at film og fotoopptak gikk som hånd i hanske.
— Marius Alexander Wold, Alexander Reklamebyrå

Vi i utviklingsavdelingen i Buskerud fylkeskommune har samarbeidet med Nina Holtan om bilder til to av våre strategi- og handlingsplaner. Vi opplever at Nina går engasjert til verks, viser stor forståelse for vårt oppdrag, presenterer oss for en rekke ulike alternativer, og leverer svært gode resultater innenfor de eksisterende rammene.
— Tone Østerdal, Buskerud fylkeskommune

Norsk Alpakka har samarbeidet med Nina flere ganger. Vi er kjempefornøyd med at hun tar utfordringer er impulsiv positiv og ikke minst kjempeblid. Hun leverer!
— Anne Line Nubberud v/ Norsk Alpakka

Da vi skulle sette opp våre nettsider ba vi Nina om å ta bilder av de ansatte. Hun tok oppgaven med et smil og endringer i location på strak arm. Nina har en åpen og inkluderede stil og er veldig enkel å samarbeide med. Det er tydelig at hun ønsker fornøyde kunder og det får hun.
— Viken Filmsenter

Godt blikk og godt humør! Samarbeidet med Nina Holtan var behagelig og effektivt, og resultatet ble som vi ønsket.
— John Eckhoff, NAV Buskerud

Skogly.png
Nina er en dyktig fotograf. Hun har en egen evne til å forstå hvordan du vil ha det, slik at bildene blir akkurat slik du hadde tenkt. Jeg elsker bildene mine som Nina har fotografert.
— Syltetøymaker Renate Skogly

z06ninaholtan.png
Nina er en person det er lett å like! Hennes stå på evne, gode humør, positive energi og evnen til å aldri gi seg før kunden er fornøyd. (Nina er en perfeksjonist) gjør at jeg lett kan anbefale Nina videre til andre.
— Kunstner Heidi Helland-Hansen